تعداد بازدید : 150057

پرسش های کانال ماهیگیر طلایی

کاربر جديد تعداد پست : 99
سپاس شده  : 13

پرسش شماره 133:

نام مایع درون عکس و دلیل استفاده از آن همراه طعمه چیست؟

پرسش های کانال ماهیگیر طلایی


پاسخ شماره 133:

دوستان پاسخ های زیادی فرستادند که هر یک به نحوی به پاسخ مدنظر ما اشاره کردند.

پاسخ قسمتی از یک مجموعه بزرگ مکمل نهایی طعمه کپور یا همان بویله هست.

پاسخ سوال دیپ بویله (Boilie Dip) بوده که مجموعه ای گسترده را شامل می شود.

در اصل از این مرحله نهایی به عنوان دیپ کردن بویله نام می برند که آغشته کردن بویله به مایعاتی بوده که طعم و بوی آنها بسیار مورد علاقه ماهی کپور است. همچنین یک جذب کننده برای افزایش تمایل ماهی کپور جهت تغذیه یا چشیدن طعمه محسوب می شود.

یک نمونه فرمول ساخت دیپ بدین ترتیب است:
 گلیسیرین خوراکی 38 میلی لیتر، عصاره لیموشیرین 1 قاشق چایخوری، نمک دریایی نصف قاشق چایخوری، فلفل قرمز خرد شده 1قاشق چایخوری، آرد ذرت 1 قاشق سرصاف چایخوری، مقداری رنگ قرمز.

https://t.me/goldenfisher

ویرایش شده توسط Navid_Golden در تاریخ ۱۵/۶/۱۳۹۷   ۱۱:۰۰
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
شبکه اجتماعی تخصصی ماهیگیران ایران

برای عضویت در خبرنامه
ایمیل خود را وارد کنید